Köszöntés

   Partnerek

   Dobra Újság


Friss

Legolvasottabb cikkek
 

Rábeszélik a sejteket a rossz szokások elhagyására

Biorezonancia – inkább tűnik misztikusnak, mint tudományosnak
Ismerősöm nemrég repesve újságolta, végre sikerült leszoknia a dohányzásról biorezonancia segítségével. Hittem is, nem is, hiszen már számtalan kudarcba fulladt próbálkozáson volt túl. De nem hagyott nyugodni a dolog és felkerestem azt az érsekújvári rendelőt, ahol elektromágneses hullámokkal gyógyítanak minden nem kívánatos szokást.

Kovács Friderika nővér kedvesen fogad és rögtön be is mutat Martinának, aki a fogyás reményében érkezett. A jelen kezeléssel a szervezetét tisztítják, hogy ezáltal felgyorsuljon az anyagcseréje.

Hogy talált rá erre a módszerre? – kérdezem a 38 éves fiatalasszony, mialatt a kezelés folyik.

-  Én már ezen a módszeren kívül szinte mindent kipróbáltam. Fogyókúrák számtalan válfaját, csodagyógyszereket, sportágak tömkelegét, jelenleg négyszer hetente zumbázni járok, de egy dekát se sikerül fogynom. Nem vagyok igazán kövér, csak túlsúlyos, de sokkal jobban érezném magam, ha úgy 15 kilótól megszabadulnék. Őszintén hiszek ebben a módszerben, már csak azért is, mert a férjem ilyen kezelés segítségével tette le a cigarettát egyik napról a másikra. Három csomaggal szívott naponta, amit már se az egészsége, se a pénztárcánk nem bírt el. Pozsonyban vett részt a kezelésen a múlt évben, és azóta nem gyújtott rá. Ezt szinte csodaként éltük meg, ezért amikor hallottam, itt a városban is nyílt biorezonanciával gyógyító központ, úgy határoztam, én is kipróbálom. Meg vagyok győződve róla, hogy fél éven belül lesz eredménye.

A következő páciens, az 58 éves Olinka is a fogyni szeretne. Rosszindulatú daganatát hormonkezeléssel gyógyítják, ami lassítja az anyagcserét, és ennek következtében jó pár kilót felszedett. A nővér első lépésben detoxikációt végez, vagyis megtisztítja a szervezetet, amely ezáltal érzékenyebben reagál az anyagcsere beállításra, majd a fül akupresszúrás kezelésével próbálja nála beindítani a fogyást. Friderika elmondja, nincs két egyforma beteg, mindenkinél másként – hosszabb vagy rövidebb idő alatt állítódik be a megfelelő metabolizmus.


-  Bizonyítottan a dohányzásról való leszoktatás a legkönnyebb, a fogyás beállítása már nehezebb, de fél év alatt ez szinte mindenkinek sikerül – folytatja a nővér. Az alkoholistákkal eddig nincs sok tapasztalatom, mert kevesen ismerik be betegségüket, és igazán nem is akarják a gyógyítást. A legtöbben csak családtagjaik határozott követelésére jönnek kezelésre, de a kúra sikere 30 százalékban fejben dől el. Az egészség központban ezeken kívül sikeresen gyógyítjuk az agresszivitást és az allergiát is. Az allergiagyógyító elektromágneses kezeléseket egy mikrochippel működtetett gyógylámpával egészítjük ki – ez tapasztalatom szerint 100 százalékosan hatékony, mert minden hozzám fordulónak eltűntek a panaszai.

Friderika egyébként maga is egy csoda. 24 évig műtősként dolgozott a városi kórházban, de öt éve nyirokmirigy rákot diagnosztizáltak nála. - Láttam, a családból mindenki értem reszketett, ezért tudtam, nem adhatom fel, harcolnom kell a teljes gyógyulásért. Hiszek a jó Istenben, tudom, minden nap történnek csodák. Mikor kicsit jobban éreztem magam, azonnal munkába álltam, hiszen otthon, a négy fal közt az ember csak a saját betegségével foglalkozik. Mivel műtősként már nem dolgozhattam, éreztem, olyan munkát kell választanom, ahol az emberek segítségére lehetek. Párommal megnyitottuk ezt a biorezonanciával gyógyító rendelőt, ahová örömmel járok dolgozni, mert rengeteg pozitív jelzést kapok a kezeltektől. Visszajárnak még gyógyultan is egy kis tereferére, mert mint mondják, olyan megértés, elfogadás és nyugalom sugárzik feléjük részemről, ami már maga is gyógyhatású. Sajnos, időközönként be kell zárnom egy-egy hétre a kemoterápiám miatt, ekkor ugyanis gyenge vagyok, és elég rosszul érzem magam, de a megbeszélt időre már ismét a hozzám fordulók rendelkezésére állok. Ne gondold, hogy ilyen hős vagyok a nap huszonnégy órájában – mosolyog rám bölcs belenyugvással - naponta kétszer bőgök ám titokban, de érzem a jó Isten segítségét, ő mindig erőt ad a folytatáshoz…


Végül két dohányzásról leszokni vágyó férfi érkezik. Még az egyiket kezeli Friderika, a másikat dohányozni küldi. – Szívja még el az utolsó szál cigarettát és hozza be nekem a csikket! – utasítja a fiatalembert. A harminc körüli fiatalember ezt kissé morbidnak tartja, de engedelmeskedik. Míg az erkélyen füstöli „élete utolsóját” elmondja, fél csomaggal szívott naponta. Azért akar leszokni, mert a barátnője is abbahagyta és nem akarja őt kísértésbe vinni. Megegyezünk, hogy egy hét múlva felhívom, tartja-e az absztinenciát, vannak-e elvonási tünetei. Erre azért is kíváncsi vagyok, mert kutatások kimutatták saját akaraterejével a dohányosok mindössze 3 százaléka tud leszokni.


A megbeszélt időben felhívtam Krisztiánt. Közölte, eddig minden rendben, még a „füstölgő” kollégák se tudták elcsábítani. – A leszokásban mellettem áll a családom, a barátnőm, ezért egyelőre nem túl nehéz bagó nélkül. Gondolom, a továbbiakban már akaraterőből is menni fog.


Bokor Klára, Szabad Újság 12/2012

 

 

 


 


... pont / 0 szavazat  
Hozzászólás..

<< VISSZA

 

korkep.com (C) 2009 - 2010


Keresés az oldalon
Új képeink
Megjelent

Itália
Partneroldalak