Köszöntés

   Partnerek

   Dobra Újság


Friss

Legolvasottabb cikkek
 

Isteni adomány, vagy ritka képesség?

Van aki füveket, teákat, kenőcsöket alkalmaz sikerrel, van aki az angyalok üzenetét közvetíti, mások kézrátétellel gyógyítanak, megint mások Jézus vagy Szűz Mária által. Melyikben higgyünk hát? Kinél a gyógyerő? Ki a sarlatán és ki a gyógyító?


Pista bácsi


A 78 éves Pista bácsi kioktat. Nem jól használom a sarlatán kifejezést, mert az nem szemfényvesztő, szélhámos, hanem a sámánnál is nagyobb tudású gyógyító. Ő maga legszívesebben energiagyógyásznak nevezi magát.  
- A lakóhelyen, munkahelyen lévő geopatogén zónák leblokkolják az energiát. Ez hosszútávon kóros elváltozások melegágya – mondja Pista bá´. Én már a ház tervrajza alapján bele tudom rajzolni a kritikus területeket, csak az északi irányt kell pontosan bejelölni. Ha a külső tényezőket kiküszöböltük, jöhet maga a gyógyítás.

Gyógyító képességének felismeréséről így mesél:
- Ötvenhetedik évem körül jártam és túl voltam a második infarktuson. Mikor, egyszer orovostól jövet elfogyott a levegőm, az egyik ismerősöm elvitt Kétyre, a szomszéd faluba. Az ottani gyógyító tizenöt másodperc alatt kigyógyított. Ő vette észre az én képességemet is. Ettől kezdve közösen fejlődtünk, s mivel szőlőszomszédok vagyunk, megbeszéltük tapasztalatainkat.
Első „páciensem” egy barátom volt, akivel a pincénél beszélgettünk. Borozgatás közben eldőlt és én addig tartottam felette a kezem, míg magához nem tért. Ekkor még nem is szólt semmit, csak egy hónap múlva, mivel szokatlan volt számára, hogy az epilepsziás rohama teljesen megszűnt.

Jézus segíts! – ezzel indítom a napom és minden reggel egy órás öntisztítást tartok. A meditációt az „Uram, legyen meg a te akaratod!” mondattal fejezem be, és minden további történést az Úrra bízok. A gyógyítás képességének felfedezése óta rengeteg könyvön átrágtam magam, és rátaláltam egyéni gyógyítási technikámra. Leveszem az emberekről a rossz energitát, esetleg átkot és gyógyítom őket. Jönnek többféle panasszal – hátgerincproblémákkal, daganatos megbetegedésekkel, depresszióval és még hosszan sorolhatnám - távoli vidékekről is. Az orovosok affelől érdeklődnek, hogyan csinálom. Mindenkinek megmutatok mindent, de hát nem mindenki alkalmas az effajta gyógyításra. Az mindig jólesik, ha az emberek visszajeleznek, milyen változás állt be az életükben.
 

Zólyomi Terka néni


Már a hangja is simogató. Arca pedig még így nyolcvan felett is kisimult, ragyogó. A szoba, ahol az érdeklődőket fogadja telis-tele szobrokkal, szentképekkel és Terka néni telerajzolt könyveivel. Van már ezekből 111. Elmondta, minden nap készít egy rajzot, melyben az égiek üzennek neki. Néha ismeretlen nyelvű szavakat is leír, melyek jelentését csak megérzés alapján ismeri.

Az egész egy havas, márciusi reggelen kezdődött – meséli a Zselízen lakó Terka néni. Busszal utaztam, és kitekintve döbbenten láttam, hogy a Szűzanya egy kertben a hó tetején áll kék palástban. Hinni sem akartam a szememnek.
Ezután nem sokkal a Bényben található szentkúthoz zarándokoltam, mivel bényi származású vagyok. A kápolnában ülve szólított meg Szűz Mária: „Gyere lányom, takarítsd ki a lakásomat!”  Ott ülve bepillantást nyertem az égbe, az ő arcában láttam sorsomat.
Ezek a történések nagy örömmel töltöttek el, de akkor gyógyítani még nem tudtam. Nem sokkal később álmomban megjelent az Úr Jézus és azt mondta: „Nyújtsd a kezed és lépj a lábnyomomba, mert reggel már gyógyítani fogsz.”
Másnap alig vártam, hogy kipróbálhassam frissen kapott tudományom. Ahogy kinéztem az utcára, láttam, lélekszakadva fut egy cigányasszony segítségért kiabálva. Az ura távolabbról követte és fulladozott. Kézenfogtam és leültettem a kapualjban. Háromszor keresztet vetettem és rátettem a szívére a kezem. Sóhajtozni kezdett és pár pillanat múlva meggyógyult. Erre visszatért a felesége is – ránéztem és azt mondtam neki: „Magának is meg tudom gyógyítani a varas kezeit.” Ezen végtelenül elcsodálkozott, mert a kabát alatt nem is látszott az inkriminált testrész. Őt is meggyógyítottam, igaz nem olyan hirtelen, de egy héten belül elmúlt minden problémája. Így van az, hogy a jó Isten rajtam keresztül gyógyít már 22 éve. Nem tanultam én ezt a tudományt, hiszen egyszerű varrónő vagyok - ez ajándék.

Sokféle módon tudok segíteni. Kerestem már fénykép alapján eltűnt embereket és gyógyítani is tudok fénykép alapján. Átoklevevés, házasságrendezés és gyógyítás – ezekkel a kérésekkel keresnek fel leggyakrabban. A gyógyítások előtt azonban alaposan fel kell vérteznem magam, mert ha rossz erőkkel találom szemben magam rámszállnak és mivel behatolni nem tudnak, erős hátfájást okoznak nekem. Ezen kívül előre látok eseményeket – például a newyorki toronyházak elleni támadást megtörténtük előtt egy hónappal láttam, de akkor még nem tudtam beazonosítani, hol is lehetnek azok a hatalmas épületek. A két repülő is tisztán kirajzolódott előttem, le is rajzoltam őket.
Az embereknek sokszor úgy tűnhet, rébuszokban beszélek, mert csak azt mondom, amit gyógyítás közben a plafonon kirajzolódni látok. Ezek a további életre szóló üzenetek. A gyógyítás végén pedig angyalkártyából kirakom az előttük álló év történéseit.

Még a riport készült, a folyosón már összegyűltek négyen. Emberek, kik szorongnak, gyógyulni vágynak. Az erős lelkű ember nem kutatja a jövőt, de mikor megbetegszünk mindenütt kapaszkodót keresünk. Sajnos vannak magukat gyógyítónak nevezők, akik a betegek kiszolgáltatott helyzetét saját meggazdagodásukra használják fel. De ki kell mondani, akad orvos is, aki nem áll hivatása magaslatán. Reménykedjünk, hogy aki a megszokott gyógymódok mellett, alternatív megoldásokat is keres, rátalál a megfelelő gyógyítóra.

Bokor Klára
Szabad Újság 8. szám
 


Hozzászólás..

<< VISSZA

 

korkep.com (C) 2009 - 2010


Keresés az oldalon
Új képeink
Megjelent

Itália
Partneroldalak